За некој кој се бави со уметност се вели дека мора да има талент, но секако и да работи на себе. Ќе се согласите, но типов има вонсериски талент.

Кога ќе видите како слика портрети на невидено и каков уметник е, ќе се наежите.

Најчитани вести