Кога гастарбајтерот ќе се врати во село, здивуваат сите...

Таму, на Запад човекот стекнал нови навики, се општил и култивирал. Па, кога се вратил назад во своето село решил да им покаже дека е нов човек.

Поврзани

Најнови вести