Во моментов во тек е полициска акција по наредба на судот за обезбедување на Миле Јовановски, татко на Боки 13, осомничен во случајот Рекет за злоупотреби преку Меѓународниот сојуз. Апсењето се одвива во Тафталиџе кај стара Змија. 

Секој момент се очекува пред судот да биде изведена и Јасна Мандиќ од Меѓународниот сојуз. 

Наскоро повеќе детали.

Најчитани вести