Ана Николиќ после две години од разводот со Раста наводно има нова љубов. Во прашање е извесен Иван Г., кој кај неа е вработен како возач. Врската ја почнале пред околу два месеци, но Ана тоа го крие од сите иако е пресреќна и Иван ја чува како принцеза, а ја обожава и Тара. 

Кога Раста дознал дека Ана е во врска со својот возач полудел. Веднаш и се јавил и почнал да ја навредува: „Што ти е тебе, дали си нормална. Се забавуваш со протокол, со слуга? Дали си свесна што правиш?...“

На Ана и било непријатно што разговорот го слушнал и Иван, па само ја спуштила слушалката затоа што не ја интересира мислењето на Раста. Наводно со новата љубов го славела и неодамнешниот роденден во еден познат белградски ресторан.

Најчитани вести