Легендарна стана изјавата на активист на СДСМ од Арачиново кој на собир изјави дека Заев одел до таму што на 300 млади од Арачиново им ветил дека ќе ги вработи како - пилоти! Само да донесат гласови. Ако некој особено се покаже можно е да му е ветено и место астронаут.

Најчитани вести