Кога се албанските барања во прашање нема крај. Близу 700 луѓе, Албанци, по етнички клуч се без потреба вработени во државната администрација и не работат ништо затоа што нема ни услови за работа, а ни потреба од нив додека од друга страна Влаадата најавува откази во државната администрација! Откако Заев не им го исполнил ветувањето на жителите од Арачиново дека ќе ги вработи како пилоти, и тоа повеќе пилоти отколку што има автобуси во Скопје, еве нови проетсти против - македонски компјутер... колку е речит и елоквентен овој што дава изјава веројатно од компјутерот му е познато само дека се приклучува во струја.

Најчитани вести