Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека денеска поради чистење, дезинфекција и миење на резервоарoт Радишани за висока зона, во периодот од 9:00 до 15:00 часот прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населба Радишани (општина Бутел).

извор: Makfax

40

Најчитани вести