Според порталот дриблинг.мк , фудбалските легенди, Дарко Панчев и Илија Најдовски повеќе не се дел од ФК Вардар.

Панчев е одјавен на 23. септември, Илија Најдовски на почетокот од овој месец. На двајцата ќе им бидат исплатени и заостанатите плати во најкраток можен рок во време кога 10 месеци вработените не зеле плата.

Дарко Панчев работеше во клубот како спортски директор, Илија Најдовски беше технички директор кај „црвено-црните“.

Најчитани вести