Фустанот што го носела војвотката од Кембриџ кога го завела принцот Вилијам е парче облека кое ниту на сон не би го поврзале со денешната принцеза Кејт. Кејт Мидлтон учествувала на добротворна ревија, а со завеста го освоиле апринцот Вилијам.

Принцот, секако седел во првиот ред, и кога ја видел Кејт, му рекол на својот другар Фергус Бојд: „Лделе, видија оваа Кејт, баш е секси“.

Пред неколку години на 600-годишнината на факултетот, Кејт била посечен гостин, а на студентите им порачала да внимаваат кога учествуваат на ревии зашто никогаш не се знае какво паче облека ќе им се надне да облечат.

Креаторката која ги споила не била поканета на кралската свадба, но ѝ се исплател трудот кога во 2011 година го продала овој фустан за 125 илјади долари.

Најчитани вести