Дваесет и осумгодишната Ромина Сала, сестра на исчезнатиот аргентински напаѓач Емилијано, кој веќе е прогласен за загинат откако се пронајде урнатиот авион длабоко во морето сподели фотографија од неговото куче.

Нала била спасена од шинтерница, а сега секој ден го чека својот сопственик да се врати дома.

 

 

Emiliano Sala’s dog, Nala, is still waiting for him to return 😭 pic.twitter.com/AdcGcKPUUt

— Juan Velazquez (@JuanDirection58) February 4, 2019

4

Најчитани вести