Ѕ. Плавевски

Спектакуларен концерт на Бијело Дугме во Охрид

После многу долго време, легендарните Бијело Дугме направија незаборавен концерт под отворено небо на стадионот „Билјанини извори“ во Охрид.

5 август 2017 - 01:31