Ѕ. Плавевски

Thievery Corporation ја разиграа македонската публика

Синоќа на полниот стадион на АРМ се одржа првата фестивалска вечер "Skopje Calling Festival" со Thievery Corporation

21 јуни 2017 - 13:35