Доколку сакате да тргнете низ скопје со автомобил најпрво Ве советуваме да проверите дали имате доволно бензин и живци.

Од Ѓорче Петров до Тифани на една од главните сообраќајни артерии на Скопје не работи ниту еден семафор и сите раскрсници се закрчени, додека неколку други сообраќајници се затворени за движење со автомобил. 

Најчитани вести