Пејачката Нина Јанева стана мајка.

„Добредојде моја Арја…
Денес ја сфатив смислата на животот.“, напиша пресреќната мајка на Фејсбук.


Арја е втората среќа денеска, а прва во семејството Николовски.

Утрово се породи и манекенката катарина Ивановска, која на свет ја донесе малата Кира. Кира има постар брат, Вања.

Најчитани вести