Ѕ. Плавевски

Танцот на матурантите

Традиционалната манифестација „Матурска парада 2017" се одржа точно напладне, заедно со своите врсници од повеќе градови од земјава и од Европа, го одиграа танцот „квадрил".

19 мај 2017 - 15:41