Многумина што го следеа шоуто "Парови" ја паметат девојката која сама се нарече Сандра Медуза. Сандра не се прослави премногу, туку е актуелна поради нејзините најнови изјави.

Запрашана што прават луѓето за да дојдат до неа, и кои услуги ги бараат, Сандра го даде очекуваниот одговор, најмногу и нудат пари за секс.

- "Некои нудат 200-500 евра, а тоа е главно нашиот народ. Имаше и неколку странци кои ми понудија илјада до две евра, но не се согласувам со ваквите понуди - рече старлетата.

Сандра има воспоставено тарифи за многу услуги, и еве како цените одат:

- Во случај да сакате некоја секси фотографија од неа, можете да ја добиете за 100 евра. Ако е премногу за вас, таа може да ви понуди кратка снимка во долната облека која ќе ве чини двапати помалку. Што се однесува до комуникацијата со пораки Сандра е, јасна : "Кој ќе го уплати кредит ќе може да се допишува", а освен тоа, тоа е услов дали Сандра има слободно време да остави простор за вас.

Ако сакате да ја изведете на вечера која ја плаќате ВИЕ, одвоите една зелена .

Нејзиниот задик како реклама чини 300 евра, додека оној кој сака да ја изнајми за 12 часа треба да плати 450 евра, но не треба премногу за да се надевате, бидејќи сексот нема да биде дел од тоа. За таа цена се разбира ќе разговорите со Сандра Медуза,таа најверојатно влегува во "Задру га 2",

1

Најчитани вести