Денес (11.9.2019) во 13: 00 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржи прес конференција за медиуми. На истата ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Неговата прес-конференција можете да ја следите во живо на линкот во продолжение.

Најчитани вести