Оваа несекојдневна сцена доаѓа од Швајцарија. Во видеото се гледа средбата на жена со лавовите кои ги одгледала. Бидејќи станува збор за опасни, диви животни, кога лавовите пораснале властите и ги одземале и ги сместиле во зоолошка градина. После седум години жената дошла да ги види. 

После ова видео дефинитивно ќе се уверите во тоа дека и животните имаат емоции и знаат што е љубов.

 

Најчитани вести