Катица му испратила на републичкиот обвинител пола писмо напишано на рака а пола напишано на компјутер, а во Шутка НЕМА компјутер. Кој и го дал тој текст напишан ? Како стигнал во ОЈО ? Кој влегол и излегол во Шутка ? Одговорност за Јовевски и за директорот Есад Рахиќ!

Најчитани вести