Можеби изгледаат безопасно со нивните големи и смешни капи и чудното марширање, но како што дозна од прва рака еден турист посетител на дворецот Виндзор, овие момци имаат вистински пушки.

Момчето на видеото маршираше заедно со гардистот. ОК. Тој може да го поднесе тоа. Но потоа... Грешка!

И знаете што? Министерството за одбрана на Велика Британија соопшти дека реакцијата на гардистот била соодветна, па вие видете.

Најчитани вести