Оваа песна Лејди Гага ја напиша за документарецот „The Hunting Ground", во кој се зборува за жртви на сексуално насилство. Лејди Гага на Оскарите ја најави Џо Бајден.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=vunc0M-BFgg]

Најчитани вести