Трејлерот прикажува маски во куќата на Многуликиот Бог, поточно во Салата со лица, а меѓу маските се наоѓаат бројни ликови кои ги сакаме, или ги видовме пред Џорџ Р.Р. Мартин да ги убие...

[video:https://www.youtube.com/watch?v=OmrA8nOZF2Q]

Најчитани вести