Loading..

На прашањето: дали очекува да почнат лични дисквалификации врз неа и врз дел од обвинителите во тимот како тоа дека против Катица Јанева се водела судска постапка, била судена во Основниот суд во Велес или информации за вмешаност на обвинителката Лиле Стефанова во аферата „Шаклев“ која беше спомената на судењето „Шпион“, обвинителката Катица Јанева потврди дека била судена, но на барањето да даде детали за тој случај, наведе дека и тоа ќе го стори дополнително, во друга прилика.

До ден денес, и покрај најавата, шефицата на СЈО Катица Јанева не даде одговор за што и е судено во велешкиот суд.

 

Најчитани вести