Видеото се снимаше во Охрид во „Вила Бисера" и е во продукција на „Горила Филмс" во режија на Горан Костадинов и Владимир Ивановски – Дади. Песната што се уште е радиски хит е дел од албумот „Еден ден", кој Тамара го промовираше изминатиот Јули. „Фрази љубовни" е дело на Лазар Цветковски. Tекстот го напишаа Магдалена Цветковска Ена и Владимир Блажев.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=K4RJrlwc3RI&sns=fb]

 

Најчитани вести