Две години по нивниот прекин добиле шанса да станат дел до документарната серија „The And" во која заљубени парови, но и поранешни партнери се соочуваат со интимни прашања.

Иако од нивниот раскин поминало долго време, Али и понатаму сака да го добие одговорот на прашањето кое ги мачи сите кои биле изневерени во врската: Зошто ме изневери?".

[video:https://www.youtube.com/watch?v=CfdlIMlPmuA]

[video:https://www.youtube.com/watch?v=YTzKY_DOBpo]

Најчитани вести