Loading..

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за денеска се планирани следните технички зафати во електросистемот и без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 9:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (општина Ѓорче Петров),

во периодот од 9:00 до 11:00 часот дел од с. Горно Соње (м.в.Под Брег) (општина Сопиште), и,

во периодот од09:00 до 15:00 часот дел од ул. „Мирка Гинова“ (општина Карпош).

извор: Makfax

Најчитани вести