ФОТО ВЕЧЕР.MK

Катица Јанева се врати од Грција каде што беше на одмор и почна со редовните работни активности во Специјалното Јавно Обвинителство. Иако никој не можеше да потрврди каде е со сигурност, Вечер.мк ја лоцираше во нејзината куќа во Скопје.

На нашите прашања дали ќе ни даде изјава и да ја прокоментира актуелната состојба, таа одговори - Не.

Најчитани вести