Двајца Босанци имаа поинаква идеја - зошто да го подаваме, кога може да се гаѓаме со фризбито?

Видеото од играта беше објавено на YouTube по што се рашири вирално по социјалните мрежи.

Искрено сакаме да веруваме дека не се сериозни:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=JvXhmEKmasw]

Најчитани вести