Специјален гостин во песната е ќерката на Пере, Михаела, која е задолжена за придружните вокали.

Тестот за македонската верзија го напиша Игор Џамбазов, а аранжманот го изработи Дарко Димитров.

Песната има и свој, соодветен на неа, позитивен видеоспот дело на Јован Куциновски.

 

Најчитани вести