Ова видео е интересен експеримент кој покажува како мажите би ја нашминкале својата поубава половина.

Професионалната шминкерка ги спровела желбите на мажите на дело, а резултатот е навистина интересен.

Погледнете во видео записот како мажите би сакале да ја видат својата избраничка и размислете, тоа можеби и не испадна така лошо.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=slmYnJdDQ1U]

Најчитани вести