Танчaрот Баки Б3 и член на познатото семејство Џогани никако да ја научи лекцијата, како зафатен маж, дека не треба да му се додворува на други девојки. Имено, откако само што не го оставила неговата сопруга Бојани поради флертувањето со Дина во реалното шоу „Парови“, се чини дека тој ни малку не се опаметил, туку продолжил да им се додворува на други девојки.

Српски „Ало“ дојде до експлицитните фотографии кои наводно танчарот и ги испраќал на анонимна девојка, а на кои се гледа како се самозадоволува. Тој наводно на истата девојка и испраќал и пораки со експлицитна содржина во кој иста така од нејзе барал да му испрати се*си фотографии.

Инаку, во разговор за Ало.рс популарниот танчар не негирал дека на девојки им испраќал експлицитни снимки, но нагласи дека не гледа ништо лошо во тоа што секојдневно се самозадоволува.

Целата содржина од овој скандал можете да ја прочитате на Ало.рс

Најчитани вести