Покрај љубомората и повреденоста , обично доаѓа и агресивноста, токму тоа го почувствува неверното момче од Русија. Имено, младото момче ја изневерил својата девојка, кога таа дознала за тоа, несреќното момче доби ќотек по кој сигурно веќе нема да му падна на памет да биде неверен во иднина.

Мачењето на неверното момче трае подолго време, а случајните минувачи ја снимиле целата средба меѓу неверното момче и неговата лута девојка.

Најчитани вести