Во синиќешниот Дневник на Сител уредникот Драган Павловиќ Латас ја повика Шеќеринска да го објави разговорот на Сашо Мијалков со нејзиниот сопруг Бобо Дајнерс, па потоа да брка вештерки. 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=IhzNRwCX2bg&feature=youtu.be]

 

Најчитани вести