Дин одлучил да ја запроси својата девојка на посебен начин, па на најважниот момент чекал 365 дена. За сето време секој ден ја снимал својата порака, која на крајот ја спакувал во видео. 

Погледнете како изгледа оваа романтична веридба и што се направил Дин за својата сакана.

[video:http://youtu.be/ECRqF4BHkGk]

Најчитани вести