Автор и режисер на видео записот е Милена Станишлевиќ, која снимаше на локации во близина на чешката метропола Прага и во Македонија.

Како автор на музиката на "Желба" потпишан е Пере, додека текстот е дело на Владимир Поп Христов – Мио.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=M3jYXT_KtBg]

Најчитани вести