На почетокот на ова урнебесно видео се гледаат неколкмина свештенци во одора како мирно стојат на снегот, а потоа само една фрлена снежна топка била доволна за да се опуштат и да уживаат во „овоземските радости".

[video:https://www.youtube.com/watch?v=yLyjyh45m8Y]

Најчитани вести