Сепак, за кратко се свестиле, па почнале да со авоите автомобили да ги бркаат и собираат парите. Се проценува дека од небо паднале дирами во вредност од околу 700 000 евра.

На Youtube се појавила видео снимка на која е прикажана оваа необична случка која ја снимила една жена.

- Дувал силен ветер додека таа била заглавена во гужва со својот авотмобил, а тогаш одеднаш ги здогледала парите, изјавил нејзиниот сопруг.

Ова се случило на 11 февруари околу 3 часот попладне по локално време. Полицијата брзо стигнала на местот на настанот, но до денес не е објаснето од каде дошле парите.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=GwwwPzmoGrs]

Најчитани вести