За среќа нема повредени во налетот на ураганот со брзина од 155 километри на час. Сплиќани велат дека посилна бура од оваа имало на 14 ноември 2004 година кога ветрот удрил со брзина поголема од 170 километри на час.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=9m3cXnHdoqY]

Најчитани вести