ТВ Орбис објави видео снимано рано утрово.

Калиманци е под огромен притисок се испушта големо количество вода и го тресе регионот во Македонска Каменица и цела Источна Македонија.

Погледнете ја застрашувачката слика од самото место направена утринава.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=8qsJPAOw044]

Најчитани вести