Веќе поминаа најавите на брендовите кои ќе имаат простор за рекламирање на најзначајниот спортски настан во Америка Super Bowl. Меѓу нив е и пивото Budweiser кое минатата година ја имаше една од најгледаните реклами „Puppy Love".

Годинава, приказната продолжува на истото место и речиси со истите улоги...

[video:https://www.youtube.com/watch?v=xAsjRRMMg_Q]

Најчитани вести