Доколку некој прекршок е за црвен картон во ракометот, тоа секако е овој. Сепак, и во овој случај се докажа дека Германците се миленици на ИХФ, па Милер помина само со обична казна.


L'attentat de Müller sur Juan Fernandez... by Handnews

Најчитани вести