Наместо да ја праша поради што е тажна и зошто плаче, нејзиниот брат без менување на изразот на лицето и дава брутално искрен совет:

- Не си отспала денес! Епа ти треба една дремка!

[video:https://www.youtube.com/watch?v=5FdINuolpig#t=12]

Најчитани вести