Од прилогот се гледа како новинарите бегаат на покривот од зградата во која се наоѓа редакцијата на медиумот и се кријат од рафалите на напаѓачите.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=MgqiFz3-v98]

Најчитани вести