На видео записот се гледа девојката како смирено седи во фотелја додека го отвора подарокот. Во него беа сокриени букви кои како што ги вадеше една по една, сфати дека се работи за реченицата "Дали ќе се омажиш за мене?" (Will you marry me?).

Ова е еден навистина оригинален начин за запросување, но тоа дефинитивно не е причината поради која овој видео запис буквално инстантно стана планетарно популарен. Причината е токму нејзината реакција која луѓето ги остава без текст, а некои дури и ќе заплачат.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=XEZGdEJK7Qs#t=202]

Најчитани вести