Она што е тигарот на копното и орелот во воздухот, тоа е дефинитивно големата бела ајкула во водата.

Просто е невозможно, колку тие и да изгледаат застрашувачки, човек да не им се восхитува токму на овие врвни предатори.

Погледнете...

[video:https://www.youtube.com/watch?v=vFgyFLbLejE]

Најчитани вести