Имено, тие сопираа коли по случаен избор и додека ги легитимираа возачите, ги прашуваа што планираат да купат како подароци за Божиќ за своите најблиски.

Погледнете го видеото и видете какво изненадување им подготвија.

Возачите беа пресреќни и ја почувствуваа празничната магија.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=mlnxajQrL8w]

Најчитани вести