Ужасниот момент го регистрираа безбедносните камери, на кои се гледа како количката со 18-месечното бебе се придвижува и паѓа на шините.

Очајниот старец со помош на уште неколкумина патници навреме го извлекоа девојчето, кое заработило сериозни повреди на главата, но е надвор од животна опасност.

Вистинска среќа е што во моментот на инцидентот на станицата не минал воз.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=YK4lFADmPDQ]

Најчитани вести