Ликот што десетина години е предмет на исмејување во македонската и српска јавност каде повремено се наоѓаше па се врати поради страв од неподмирени долгови стана најголем рекетар во историјата на Македонија, засега без заштитници, кој според досега познатите податоци дружејќи се со дравниот врв и шефицата на СЈО Катица Јанева изрекетирал над 5 милиони евра за период од околу една година. Колку рекетирал за себе е колку за тие зад него кои имале реална моќ за принуда на рекетираните останува да видиме. Но, ова видео е тука да не постети - које Боки 13?

 

Најчитани вести