Loading..

Овој средношколец од Њујорк слободно може да и биде благодарен на женава возач дека му го спасила животот, затоа што благодарение на нејзината брза реакција и навистина е така. 

Во видеото се гледа како ученикот тргнува да слезе од школскиот автобус и токму кога треба да го стори тоа , возачката забележува дека покрај автобусот забрзано поминува автомобил, па успеала да го грабне и да го спречи да се симне. 

 

Најчитани вести