Loading..

Што би сте сториле ако забележите дека некој влегол во вашиот автомобил?! Веројатно, исто што и типов - ќе одите да проверите. 

Но што ако се покаже дека натрапникот е многу поопасен од што сте мислеле. Е баш ова го научи и сопственикот на овој автомобил. Кога ја отвори совозачката врата се најде очи во очи со мечка. Погледнете.

 

Најчитани вести